Ebook Percuma eBisnes Siri 1 – Perkhidmatan

eBisnes.com telah menerbitkan sebuah ebook percuma, Siri 1  yang berkongsikan maklumat bagaimana pengguna boleh menjana wang di internet dengan cara menawarkan perkhidmatan berdasarkan kebolehan, kemahiran dan kepakaran pengguna internet.

eBisnes.com Di dalam ebook ini, pengguna didedahkan dengan 7 idea buat duit di internet yang berpotensi untuk memberikan pengguna sumber pendapatan sekurang – kurangnya RM10.00 untuk setiap perkhidmatan yang ditawarkan.

Untuk memuat turun ebook percuma ini, layari ke http://www.ebisnes.com

eBook percuma eBisnes Siri 1

Program affiliate UsahaNiaga – Komisyen Januari 2013

Kami ingin mengucapkan tahniah dan jutaan terima kasih kepada agen affiliate yang telah berjaya menghasilkan jualan untuk rangkaian produk – produk kami di UsahaNiaga.com. Antara agen affiliate yang  telah berjaya menerima pembayaran komisyen pada 05 Januari 2013 adalah:

  1. Tuan Razif Yusof
  2. Tuan Lee Hup Boon
  3. Tuan Aizad Esdi
  4. Tuan Asyraf Aziz
  5. Tuan Rahman Basri
  6. Tuan Mazlie Nadzri

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada sahabat – sahabat affiliate yang berjaya menerima komisyen. Sekiranya #anda turut ingin menjadi salah seorang agen affiliate kami, dapatkan info lanjut di: http://usahaniaga.com/portal/program-affiliate/

Navigasi Utama UsahaNiaga.com

Kami telah selesai mengemaskini beberapa bahagian penting yang boleh #anda capai menerusi laman web UsahaNiaga.com iaitu:

  1. Ruang khidmat pelanggan untuk semakan segala rekod urus niaga #anda bersama kami.
  2. Ruang program affiliate untuk #anda mempromosikan produk – produk kami.
  3. Ruang khidmat sokongan pelanggan.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini, layari ke link berikut:

 

[button link="http://usahaniaga.com/portal/khidmat-pelanggan/"] http://usahaniaga.com/portal/khidmat-pelanggan/[/button]

 

atau klik pada menu Khidmat Pelanggan di navigasi diatas.

 

 

Selamat Menyambut Tahun 2013!

Kami di UsahaNiaga.com ingin mengambil kesempatan di 1 Januari 2013 ini untuk mengucapkan selamat menyambut tahun 2013 kepada seluruh pelanggan, kenalan dan juga penyokong – penyokong setia kami.

Jutaan terima kasih kami hulurkan kerana telah mempercayai dan menyokong kami menerusi produk – produk dan perkhidmatan yang dilanggan daripada terbitan Profit Internet Solutions (NS0035799-X) dan Amirol Zolkifli.

Misi kami pada tahun 2013 ini adalah untuk memberikan lebih banyak sumbangan kepada komuniti usahawan internet Malaysia dengan berkongsi, menawarkan dan menerbitkan lebih banyak produk serta perkhidmatan yang dapat meningkatkan kualiti industri keusahawan dan perniagaan internet Malaysia.

Visi kami pula untuk tahun 2013 ini adalah menjadikan industri keusahawanan dan perniagaan internet di Malaysia merupakan satu kerjaya yang professional yang mampu menyumbang kepada peningkatan ekonomi rakyat Malaysia.

Semoga usaha yang kami laksanakan sentiasa dipermudahkan oleh-Nya dan mencapai matlamat yang kami hajati.

Salam kejayaan 2013!

Tim UsahaNiaga.com